De Helpdesk

Kan ik jullie aankleed spelletjes spelen op en iPad of andere tablet?

Ja dat kan maar op sommige tablets moet je daarvoor eerst de app “Puffin Web Browser” downloaden. Dit is een gratis flash web browser en de games zullen het hier goed op doen.

Ik probeer jullie aankleed spelletjes te spelen maar ze doen het niet.

Het probleem kan zijn dat 1 bepaald spel is gestopt met werken, daar is een simpele oplossing voor, stuur ons even een e-mail en we gaan er meteen mee aan de slag. Als je antwoord van ons hebt gekregen werkt het spel binnen een uurtje weer als het probleem niet te groot is.

Het kan ook zijn dat er geen 1 spelletje op onze website werkt, meestal ligt dat dan niet aan onze aankleed spelletjes maar aan jouw computer. Je kunt onze spellen namelijk alleen spelen met bepaalde software, dit heet adobe Flash. Als deze niet op jouw pc, telefoon of tablet is geïnstalleerd dan kun je deze hier downloaden: http://get.adobe.com/nl/flashplayer/

Moet ik betalen voor de aankleed spelletjes?

We hebben geen spelletjes op de site staan waar je voor moet betalen, onze games zijn 100 % gratis en dit zullen ze altijd blijven. We zijn niet verantwoordelijk voor links naar andere websites waar misschien wel betaalde spelletjes opstaan maar onze website is helemaal veilig en gratis, we zullen je nooit ergens geld voor vragen.

Help, ik zit vast met een spel!

Lukt het echt niet met een spel? Dat is rot, gelukkig hebben we op elke spellenpagina een volledige uitleg van het spel gemaakt, deze is te lezen onder het speelveld. Lukt het daarna nog niet? Stuur ons een mail en we helpen je uiteraard verder!

Hoe werken deze spellen?

De meeste aankleed spelletjes zijn vrij simpel en speel je met de muis. Het spel begint meestal met een soort pop zonder haar en zonder kleding en daarnaast zie je een kast vol met allerlei kleren en accessoires. Je kan dan 1 van die accessoires beetpakken met de muis en over de pop heen schuiven om haar of hem aan te kleden. 95 procent van onze spelletjes werkt op deze manier.